AgriSyst

biggen varkens - agri

Nieuws Varkens

AgriSyst richt apart bedrijf op voor Belgische markt

Het Limburgse AgriSyst heeft haar dienstverlening voor de Belgische markt ondergebracht in een Belgische onderneming. Naast AgriSyst worden ook de Vlaamse Producenten Organisatie Varkenshouders en het bedrijf Agfo-Made aandeelhouder van het nieuwe bedrijf AgriSyst België. 
8 Oktober 2020
Agrisyst

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Zet jezelf op de kaart als innovatief bedrijf'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de tweede keer de Agribusiness Award uit. De prijs waarmee bijzondere prestaties in de agrarische keten extra voor het voetlicht worden gebracht. Een van de genomineerden van 2019 is Agrisyst met de VoerConversieMonitor. Hoe gaat het nu een jaar later met ze?
28 Augustus 2020

BB TV Twan van Dijk

'Data kan winst van 2 euro per varken opleveren'

De VoerConversieMonitor van Agrisyst helpt varkenshouders met het verzamelen en verwerken van groei- en voergegevens om besluiten te nemen op basis van data. Een nominatie voor de Agribusiness Award 2019 van Boerenbusiness waard. Twan van Dijk vertelt waar de winst voor de ondernemer zit. 
4 December 2019
Boerenbusiness

Nieuws Boerenbusiness Awards

De 5 nominaties voor de Agribusiness Award

Voor de allereerste Agribusiness Award zijn 5 bedrijven met hun product of dienst genomineerd. Voor het bemachtigen van de award, een initiatief van Boerenbusiness, hadden zich 41 bedrijven en organisaties aangemeld. De winnaar van de Agribusiness Award wordt bekend gemaakt op woensdag 18 december op het Nationaal Economisch Landbouwcongres.
8 November 2019
agribusiness award Agrisyst

Nieuws Boerenbusiness Awards

Kanshebber Agribusiness Award: AgriSyst

De jury van de Boerenbusiness Awards heeft 5 bedrijven met hun product of dienst genomineerd voor de Agribusiness Award. Deze maken wij in willekeurige volgorde bekend. Nu kanshebber nummer 3: AgriSyst met de VoerConversieMonitor. 
7 November 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden