Milcobel

Nieuws Milcobel

Nieuwe CFO voor zuivelverwerker Milcobel

2 November 2020 - Jorine Cosse

De Belgische verwerker Milcobel heeft vandaag (2 november) aangekondigd dat Pierre Stevens per 1 januari 2021 aantreedt als Chief Financial Officer (CFO). Het is onbekend of hij hiermee de huidige Finance Manager Stefan Peeters vervangt. 

De zuivelcoöperatie geeft aan verheugd te zijn Stevens binnen Milcobel te mogen verwelkomen. "We zijn ervan overtuigd dat we samen met Pierre de verdere professionalisering van onze finance processen snel vorm zullen kunnen geven," aldus CEO Nils van Dam. Het bedrijf zegt niet wat er met de zittende Finance Manager Stefan Peeters gaat gebeuren.

Internationale ervaring
Met Stevens heeft Milcobel naar eigen zeggen iemand met jarenlange internationale ervaring in de finance aan de haak geslagen. De vader van 3 heeft zowel internationale, als lokale functies bekleed bij bedrijven als Protector & Gamble en Danone. Bij deze laatste kwam hij in dienst nadat Danone Nutricia overnam, hier was hij sinds 2007 als financieel directeur Benelux actief.

Stevens is niet het enige nieuwe gezicht binnen het management van de zuivelcoöperatie. Zittend CEO Van Dam werd in mei aangesteld nadat zijn voorganger in december vanwege tegenvallende resultaten werd uitgezwaaid.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jorine Cosse

Redacteur bij Boerenbusiness die zich verdiept in de markten van zuivel, varkens(vlees) en voer. Jorine analyseert onder meer wekelijks de ruwvoermarkt en periodiek de markt van mengvoer.

Meer over

MilcobelCFO
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden