KWS

Aangeboden door KWS

Download gratis de KWS-Voedergewassen brochure

19 Januari 2021

KWS Benelux is, als dochteronderneming van onafhankelijk familiebedrijf KWS SAAT SE & Co. KGaA, in 25 jaar uitgegroeid tot een speler van formaat in de Benelux. Onze doelstelling is om iedere teler te bedienen met goede gewassen, rassen en een professionele ondersteuning.

De medewerkers van KWS Benelux werken dagelijks met trots, passie en met de ervaring opgedaan in de dagelijkse landbouwpraktijk aan het behalen van deze doelstelling. KWS hanteert een visie die gebaseerd is op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van gewassen, door ze optimaal te laten presteren onder de condities zoals die in de Benelux gelden.

Seed2Feed
Om de waarde die KWS al aan u als teler biedt verder te verhogen, is een strategie met de naam Seed2Feed gelanceerd, die zowel de plantenteelt als de veevoeding optimaliseert. Met de juiste gewaskeuze op uw percelen legt u de basis voor uw voerrantsoen en omgekeerd.

Dit en alle informatie over de nieuwe maïsrassen, Snelle Lente Rogge en KWS Feedbeet is te vinden in onze nieuwe brochure. Klik hier om hem gratis te downloaden. Heeft u liever een papieren versie? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers via: +31 (0)76-5030003.

Interessant actie: Bestel uw maiszaad in januari en maak kans op een zeer mooi Seed2Feed-pakket!
De introductie van Seed2Feed, voor optimalisatie van rantsoen en gewas, is zeer succesvol verlopen. Om dit te vieren kunt u kans maken op een SEED2FEED-pakket. Bestel uiterlijk 31 januari 2021 via de webshop  maiszaad van de KWS-rassen: Prixdor, Papageno, Megusto, Johaninio, Corazon of Figaro.

We verloten onder de telers een Seed2Feed-pakket, wat bestaat uit KWS-maiszaad + Snelle Lente Rogge voor 5 hectare en 1 jaar Farmdesk-licentie met de bijbehorende begeleiding door een van onze Seed2Feed-adviseurs. De trekking van de winnaar vind plaats op 3 februari 2021. De winnaar krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht. Daarnaast is voor iedere bestelling in januari ook nog de vroegbestelkorting van 3 euro per eenheid van toepassing!

Contact
Onze medewerkers, afkomstig uit uw eigen regio, willen u ook in 2021 graag adviseren bij de teelt, oogst en opslag van KWS-rassen. Klik hier voor hun contactgegevens.

Wij wensen u alvast een goed groeiseizoen toe!

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden